DADES GENERALS

D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic posem a la seva disposició les següents dades:

Hostal La Lluna d’Arenys S.L. està domiciliada al carrer d’avall, 52 codi postal 08350 Arenys de Mar (Barcelona) amb CIF B64559941. Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Foli núm 1004, Full 0969, Inscripció nº98248.

Al web www.hostallalluna.es hi ha una sèrie de continguts de caràcter informatiu sobre l’activitat i contingut de l’establiment.

El seu principal objectiu és facilitar als clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa, als productes i serveis que s’ofereixen per a l’allotjament d’hostes o utilització de les seves instal·lacions.
POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) s’informa a l’usuari que totes les dades que ens proporcioni seran incorporades a un fitxer, creat i mantingut sota la responsabilitat de Hostal La Lluna d’Arenys SL

Sempre es va a respectar la confidencialitat de les seves dades personals que només seran utilitzades amb la finalitat de gestionar els serveis oferts, atendre les sol·licituds que ens plantegi, realitzar tasques administratives, així com remetre informació tècnica, comercial o publicitària per via ordinària o electrònica .

Per exercir els seus drets d’oposició, rectificació o cancel·lació s’ha de dirigir a la seu de l’empresa carrer d’avall, 52 d’Arenys de Mar, escriure’ns al següent correu info@hostallalluna.es o truca’ns al +34937959788
CONDICIONS D’ÚS

Les condicions d’accés i ús del present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l’usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers.

Ser usuari del web www.hostallalluna.es implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d’acord amb aquestes condicions no continuï usant aquesta web.

Qualsevol tipus de notificació i / o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i / o correu certificat.
RESPONSABILITATS

Hostal La Lluna d’Arenys S.L. no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualssevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web del prestador.

No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, Hostal La Lluna d’Arenys S.L. es compromet a la retirada o, si s’escau bloqueig d’aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l’ordre públic.

Tampoc l’empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o males configuracions del programari instal·lat a l’ordinador de l’internauta. S’exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l’usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés al lloc web.

Així mateix, Hostal La Lluna d’Arenys S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Li comuniquem que qualsevol preu que pugui veure a la nostra web serà només orientatiu. Si l’usuari desitja saber amb exactitud el preu o si el producte en el moment actual compta amb alguna oferta de la qual es pot beneficiar, ha de posar-se en contacte directament al telèfon +34937959788 o mitjançant el correu info@hostallalluna.es i l’informarem personalment del preu o ofertes existents.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Hostal La Lluna d’Arenys S.L. és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta empresa .

Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Hostal La Lluna d’Arenys S.L.

Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Hostal La Lluna d’Arenys S.L. de manera gratuïta. No envieu, informació que NO pugui ser tractada d’aquesta manera.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de Hostal La Lluna d’Arenys S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per la nostra empresa. Només apareixen al web de Hostal La Lluna d’Arenys S.L. a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.
Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l’activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats d’Arenys de Mar, renunciant expressament l’usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

FORMES DE PAGAMENT ACCEPTADES EN AQUESTA WEB

* Targetes de crèdit o dèbit de Visa, Mastercard, Maestro i American Express.