Totes les reserves han de ser realitzades per un adult.

Com puc fer-ho?

A través de la pàgina web:

S’haurà de pagar un 10% de l’import total de la reserva com a dipòsit.

Les reserves que es fan a través del nostre web es consideren reserves en ferm, sempre que el pagament hagi estat realitzat mitjançant qualsevol de les targetes que s’accepten en la plataforma de pagament Paypal, o si disposa de compte a Paypal, un cop haguem rebut el traspàs des del seu compte de Paypal. Si el pagament ha estat realitzat, la plataforma Paypal es ho comunicarà en aquest mateix instant, al mateix temps se li enviessin dos correus electrònics, un de la plataforma de pagament (confirmant el seu pagament) i un altre de l’Hostal confirmant el pagament i la seva reserva. La disponibilitat oferta pel programa de reserves és online, per la qual cosa la disponibilitat o no disponibilitat és a temps real.

Per telèfon:

Les dades que li demanarem són els mateixos que ha d’introduir en el programa de reserva i en la plataforma de pagament i es procedirà de la mateixa manera, tant a nivell de pagament com de confirmació de la reserva.

Com puc cancel·lar la reserva?

Sempre per escrit (encara que l’hagi fet telefònicament) enviant un email des del nostre web www.hostallalluna.es

Si la cancel·lació és amb 15 dies o més d’antelació a la data d’arribada, no apliquem cap cost i se li retornarà l’import íntegre que va pagar a la mateixa targeta amb la que va fer el pagament.

Si cancel 14 dies o menys abans de la data d’arribada apliquem el cost d’una nit i la resta se li retornarà a la mateixa targeta amb la que va fer el pagament.

Si no es presenta al check in a la data que va indicar, no es farà la devolució de cap import pagat.